Kirjoita 4-5 kirjainta etsimäsi kohteen nimestä ja paina haku-näppäintä!

Levy

Suomen Talvisota 1939-1940

UNDERGROUND-ROCK

Koodi LRCD 11, LRLP 11
Edistyksen voima / Liput liehuvat / Vihreä valta / Talvisota-rock / Kekkonen-rock / / Laulu jossa on tunnelma / Takaisin Pekingiin / Tehtaan vahtimestari / Rosk on rajaton riemu / Däng-däng-däng-däng / Kasvoton kuolema / Vihaava rakkaus / Poroporvarin kohtalo / Mielitauti-rock / Suomi palaa / Jatkosota-rock

?Kekkonen hiihtää, Kekkonen kalastaa?? lienee tunnetuinta Talvisotaa. Se ja 15 muuta iskusävelmää löytyvät uudelleen masteroidulta klassikolta.
Ihastusta ja pahastusta herättänyt levy ilmestyi vuonna 1970. Julkaisun takana oli maanalainen älymystö etujoukoissaan mm. Markku Into, M.A.Numminen ja Jarkko Laine. Laulusolisteista eniten esillä oli nuori Rauli Badding Somerjoki.
Ensimmäisessä 300 kpl:n vinyylipainoksessa vuonna 1970 oli mukana tekstiliite, joka nyt on liitetty uuden cd-masteroinnin 20-sivuiseen vihkoon. Vihkossa on kaikkien laulujen sanat, Laineen ja Innon kommentit sekä M.A.Nummisen tiivis historiikki aiheesta.
Jokaiselle sukupolvelle on vähintäänkin oikein käydä läpi tämä Talvisota, joka on yhtä Timo Aarnialan legendaarisesta kansikuvasta aina Jatkosota-rockin viimeiseen sarrrrrrrjaaan.